Platforma dla specjalistów uczenia się osób dorosłych

Logo EPALEEPALE to pierwsza ogólnoeuropejska platforma internetowa skierowana do specjalistów w obszarze uczenia się dorosłych czyli do szkoleniowców, edukatorów, nauczycieli osób dorosłych.

• głównym celem platformy jest stworzenie dla kadry edukacji dorosłych przestrzeni do dyskusji, dzielenia się wiedzą, współpracy a przez to do doskonalenia swoich kompetencji.
  • platforma jest inicjatywą Komisji Europejskiej w ramach długoterminowego zobowiązania UE do promowania wysokiej jakości uczenia się dorosłych w Europie.
ZAREJESTROWANYCH UŻYTKOWNIKÓW
OSÓB Z POLSKI

EPALE umożliwia dostęp do:

• aktualnych informacji o osiągnięciach i trendach w sektorze edukacji dorosłych
  • najnowszych wytycznych i materiałów
  • wyników badań i raportów

Elementy platformy

BLOG oraz BIBLIOTEKA materiałów i opracowań na temat edukacji dorosłych
KALENDARZ wydarzeń zawierający informacje o kursach, warsztatach, seminariach i konferencjach organizowanych w Europie dla specjalistów w obszarze edukacji dorosłych
WYSZUKIWARKA partnerów do projektów

Platforma EPALE to także możliwość nawiązywania kontaktów z osobami z branży, wymiany doświadczeń, prowadzenia dyskusji oraz przestrzeń do komentowania oraz publikowania własnych treści. KAŻDY użytkownik może publikować artykuły na blogu, dodawać newsy i informacje o wydarzeniach oraz komentować treści

ZAPRASZAMY DO REJESTRACJI NA PLATFORMIE