Zapraszamy na szkolenie przygotowane we współpracy Stowarzyszenia Trenerów Organizacji Pozarządowych i WIAL Poland

24-25 listopada 2018 w Warszawie

Action Learning to metoda, w której grupa 4-8 osób osób o zróżnicowanych kompetencjach i doświadczeniu pracuje nad rozwiązaniem prawdziwego, złożonego problemu i przy tym rozwija swoje umiejętności przywódcze, stając się jednocześnie wysoce skutecznym zespołem. WIAL Poland jest oficjalnym oddziałem World Institute for Action Learning (WIAL), czyli Światowego Instytutu Action Learning.

Tomasz Janiak, jedyny w Polsce Senior Action Learning Coach, dyrektor WIAL Poland oraz członek Stowarzyszenia STOP, poprowadzi szkolenie Foundations of Action Learning.

CO SIĘ BĘDZIE DZIAŁO?

Foundations of Action Learning to szkolenie z podstaw Action Learning. Jest przygotowane nie tylko dla przyszłych coachów, ale także dla osób, które są zainteresowane koordynowaniem programów rozwoju liderów i talentów poprzez metodę Action Learning oraz dla menedżerów, którzy potrzebują rozwiązywać ważne biznesowe problemy. Po nim uczestnik ma świadomość o co zadbać by taki program był skuteczny w organizacji oraz umie prowadzić proste, bazowe sesje.

Szkolenie obejmuje:

• 2 dni warsztatu
  • zaświadczenie o ukończeniu szkolenia
  • materiały drukowane i elektroniczne

INFORMACJE ORGANIZACYJNE

Miejsce: Stowarzyszenie STOP, ul. Nowolipki 9 B
Termin: 24-25 listopada 2018 (g. 9-17)

Cena: 1230 zł brutto – członkowie i członkinie STOP, 1500 zł brutto – osoby spoza STOP

Płatności należy dokonać najpóźniej do 19 listopada 2018 r. W przypadku rezygnacji ze szkolenia po tym terminie zwracamy 90% inwestycji. Wystawiamy faktury .

Zgłoszenia: FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY przesłany do 16.11.2018

PYTANIA?