No PHONE – No FUN! Facylitacja warsztatu z użyciem telefonu uczestnika

No PHONE no FUN - zaproszenieCzy podczas warsztatów Twoi uczestnicy bawią się smartfonami?
A może nerwowo zerkają do poczty i Facebooka?
Złości Cię to, bawi, czy może już jest obojętne?
A może by tak wykorzystać elektroniczne gadżety do zwiększenia efektywności uczenia się na sali szkoleniowej? To właśnie chcemy Ci zaproponować.

Zapraszamy na mini-warsztat, podczas którego pokażemy jak można wykorzystać smartfony do facylitacji elementów pracy warsztatowej.

31 marca 2016 (czwartek), g. 16-18

Zgłoszenia na biuro@stowarzyszeniestop.pl do 18 marca (do tego terminu przyjmujemy zgłoszenia tylko od członków i członkiń STOP, liczy się kolejność zgłoszeń).

Miejsce: Stowarzyszenie STOP, Warszawa, ul. Smolna 16/7

Zabierzcie ze sobą smartfon lub tablet!

Udział jest bezpłatny.

Korzyści z udziału w spotkaniu:

• poznanie nowoczesnych, atrakcyjnych i angażujących metod facylitacji pracy grupowej
  • poznanie metod i narzędzi pracy z dużymi grupami podczas konferencji i eventów
  • doświadczenie warsztatu, którego pewne tradycyjne elementy realizowane są ze wsparciem telefonów/tabletów należących do uczestników
  • poznanie kliku bezpłatnych programów/aplikacji, których wykorzystanie wzbogaca uczenie się podczas szkolenia
  • inspiracja do wzbogacania swojego warsztatu narzędzi szkoleniowych

Prowadzący:

Michał Kubik – zajmuje się przede wszystkim działaniami zespołowymi – jak budować skuteczne zespoły, jak tworzyć porozumienie i współpracę, jak usprawniać komunikację aby służyła porozumieniu a nie stawianiu barier.  W swojej pracy łączy doświadczenia menedżera i coacha. Prowadzi warsztaty związane z  komunikacją, współpracą, zarządzaniem zespołem i przywództwem.

Tomasz Cichocki – fan wykorzystywania technologii do wspomagania pracy grupowej. Ma doświadczenia jako manadżer i konsultant. W pracy z ludźmi specjalizuję się w uczeniu i zarządzaniu wiedzą, współpracy i przywództwie, facylitacji w obszarze strategii oraz innowacyjności

Grafika:
CC BY Alexandra E Rust