Drodzy, Drogie,

zapraszamy Was do wypełnienia swojego profilu trenerskiego, który będzie wyświetlany na naszej nowej, odświeżonej stronie Stowarzyszenia w Bazie trenerów i trenerek.

Profil trenerski - screenW bazie wyświetlane są nazwiska wszystkich członków i członkiń STOP, widoczne jest także województwo oraz stopień posiadanego certyfikatu STOP. Można także dodać więcej informacji, np. dotyczących doświadczenia trenerskiego czy nazwy organizacji, w których działacie. Zostaną one zaprezentowane w profilu trenerskim i będą widoczne po kliknięciu linku “pokaż” przy Waszym nazwisku. Zobacz profil Małgorzaty Czarneckiej.

W profilu jest zamieszczony przycisk “Napisz do mnie” dzięki, któremu zainteresowane osoby mogą się z Wami skontaktować. Wszelkie wiadomości są kierowane na naszego maila (nie udostępniamy waszych adresów mailowych na stronie), a my będziemy je jak najszybciej przekazywać do Was.

Dodawanie informacji do profilu polega na wypełnieniu ankiety w formie formularza online. Każda ankieta musi zostać zaakceptowana z naszej strony (profil nie pojawia się automatycznie w bazie). Po wysłaniu danych edycja Waszego profilu może odbywać się jedynie z naszej strony, więc w przypadku błędów czy aktualizacji treści prosimy o kontakt na maila: biuro@stowarzyszeniestop.pl.
Uwaga: bardzo prosimy o rozważne dołączanie zdjęć – nie mamy możliwości aby dołączyć zdjęcie do istniejącego profilu lub je podmienić. Zmiana zdjęcia będzie wymagała ponownego wypełnienia ankiety.

ANKIETA – profil trenera/trenerki

Serdecznie zapraszamy do wypełnienia ankiety!

Opracowanie: Paulina Sierzputowska